2007年8月24日


CLICK: 廣州整蠱被 粗口問候

8 則留言:

匿名 說...

今日在沙田有沒有被 ILOVEUBOYS 整蟲!

Erica 說...

i'm not even there yet!

匿名 說...

妳 的 文 章 , 被 《 東 南 西 北 》 網 站 翻 譯 成 英 文 , 發 放 全 球 。
《 東 南 西 北 》 網 站 , 是 國 際 傳 媒 焦 點 , BBC 、 CNN 、 《 中 國 日 報 》 、 英 國 《 衞 報 》 、 《 紐 約 時 報 》 、 俄 羅 斯 《 Interfax News Agency 》 全世界都 在 觀 看, you have done it.

your ex-colleague 說...

They saying filthy language are very normal, same as having lunch.

暗黑的卡夫卡 說...

To anonymous:

Welcome to yesterday!

Or...August 10!

=P

But yes you are right, I think it is amazing that an HK artist article is being translated for a highly visible global media blog...

But wait a second, intelligence and HK artist? Thats a new thing! (Oh shxt did I open a can of worms!)

leona 說...

卡夫卡:
oh yes, you did.
"intelligence and HK artist" - I'm about to make a new post along that line.
:P

dc 說...

人在中環的CK都開始對妳有唔同觀感,可以看看

有point的話, eventually自然會有人欣賞 - 有麝自然香嘛。

i dont know 說...

to dc:
除了 ck 外,我也見到在網上有人讚袁小姐今次的文章。

老實講,今次的文章給我的第一感覺是平庸之作。當然我的品味向來都是脫離群眾,不能作準。我覺得袁最好之作是膠袋稅因為有資訊性。

但為什麼今次在網上的反應比袁小姐過往的文章意外的好呢?原因在這裡呢?

今次袁小姐寫的前把題目放在網上讓大家討論,在眾回應中找到一個共識(快樂往往由互相比較所產生的),這共識也是大眾一般的睇法,袁小姐便在這一共識大力落墨,寫出來的文章便使讀者有所共鳴。

袁小姐多翻努力寫文,今次獲得好評了,實在值得恭喜。