2007年5月15日

Thanks to 尹思哲 (http://wanszezit.wordpress.com/ ) for sharing some good info on Apple Daily every(week)day.
I have been looking for an online-sharing spreadsheet (free) for the longest time to share my schedule with friends and fans!! (because they always think I'm very busy which I am usually not -_-)

And here it is! www.editgrid.com

Could not agree more on what you said:

Editgrid 是 港 人 之 光 了 , 不 過 , 這 個 成 功 故 事 背 後 的 主 角 , 個 個 都 是 沙 士 後 的 新 經 濟 人 , 這 又 思 哲 對 他 們 多 了 一 份 好 感 。 要 知 道 , 在 當 年 的 環 境 , 一 片 愁 雲 慘 霧 之 下 , 大 學 畢 業 生 能 找 到 一 份 工 作 已 經 像 得 到 上 帝 打 救 , 難 得 這 幾 個 天 子 門 生 精 英 , 卻 寧 願 拿 幾 年 時 間 試 試 自 己 的 實 力 。 結 果 也 告 訴 我 們 ︰ 嘗 試 的 人 有 福 了 , 因 為 未 來 屬 於 他 們 。
若 然 這 幾 位 年 輕 人 , 當 年 不 是 自 行 創 業 , 而 是 跑 去 打 工 甚 麼 的 , 然 後 跟 老 闆 說 ︰ 「 我 們 想 搞 個 網 上 版 的 Excel ! 」 在 香 港 扼 殺 創 意 的 文 化 下 , 必 然 落 得 老 闆 奚 落 ︰ 「 Microsoft 搞 不 來 的 , 你 懂 嗎 ? 」 又 或 者 「 Microsoft 都 不 搞 , 我 們 搞 來 作 啥 ? 」



6 則留言:

cliff 說...

Hi Erica,

I am Cliff from EditGrid Team. Thanks for your compliment on EditGrid ;), we will try our best to keep improving our product ~

Erica Yuen 袁彌明 說...

hi Cliff,
what a great program you guys created!! i'm sure a lot of users will benefit from it. i'm using it in a stupid way: no function/formula involves... just using it as a grid paper...
=P

cliff 說...

Hi Erica,

No matter what way you're using EditGrid, glad to know that you like it~

It is the first time I see a Miss HK using our product, which is quite surprise to our team indeed, haha~ ;)

Erica Yuen 袁彌明 說...

whatever mhk.
it's just another tv show; and we're all just another nobody.

cliff 說...

"whatever mhk. It's just another tv show; and we're all just another nobody." I am quite surprise with this sentence, coz it is so accurate.

I couldn't agree with you more~ :)

Josekin 說...

Hm... Google Spreadsheet?